SUMMER SPORT – 2021, Ediţia a VIII-a

Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Dolj, în parteneriat cu cluburile sportive din judeţ, organizează a VIII- a ediţie a proiectului „Summer Sport”, în perioada 5 iulie – 28 august 2021.

Programul are drept scop iniţierea copiilor în diverse ramuri sportive, în serii care durează câte 2 săptămâni, în intervalul luni – vineri. Toate cursurile sunt gratuite pentru participanţi, DJST Dolj suportând costurile desfăşurării activităţilor sportive.

Copiii şi tinerii până în 14 ani au la dispoziţie următoarele ramuri sportive: volei, baschet, fotbal (vârsta minima 7 ani), karate și dans (vârsta minimă 5 ani). Fiecare grupă de copii va fi formată din maxim 14 participanţi. Menţionăm că fiecare participant poate bifa două ramuri sportive, urmând ca, în funcţie de numărul de locuri disponibile, să fie repartizat la 1 singur curs de iniţiere.

Înscrierea se face după principiul primul venit, primul servit, fiind nevoie de completarea unui formular online urmând link-ul de mai jos, începând de miercuri, 16 iunie 2021, ora 14.00.

FORMULAR de înscriere online:

https://docs.google.com/forms/d/1Tt_OHy6F0D9ZlrGvXbYYN_G7d91ZsGXwC-cEmz2KqDo/edit?usp=sharing

NORMELE DE CONDUITĂ

PE BAZELE SPORTIVE

Profesorul/antrenorul grupei de incepatori va prelucra prezentele norme la primul antrenament.

  • Nu este permisa intrarea pe terenul de antrenament, respectiv de joc fará prezentarea unei adeverinte medicale eliberata de medicul de familie, in care se mentioneaza ca persoana in cauza poate practica sportul ales.
  • Elevii au obligatia ca la antrenamente sa se prezinte la locul precizat de profesor/antrenor, cu 5 minute inainte de inceperea programului, în ținută regulamentară, adica cu echipament corespunzator activitatii si starii atmosferice.
  • Pe timpul desfasurarii activitatii sportive, elevii sportivi nu au voie sa poarte ceasuri, bratari, inele, lantisoare, cercei sau sa manance si sa mestece guma etc.
  • Intrarea pe baza sportiva (teren, sala, etc.) se desfasoara numai in prezenta antrenorului/profesorului; fara acesta activitatea nu incepe.
  • In timpul desfasurarii activitatii sportive, sportivi au obligatia sa anunte profesorul/antrenorul de orice nereguli, defectiuni ale materialului didactic sportiv, aparute in cadrul procesului de pregatire.
  • Activitatile sportive desfasurate in aer liber, implica si impune din partea profesorului/antrenorului un control riguros al bazei si instalatiilor sportive, atat din punct de vedere igienic, regulamentar si preventiv. Manevrarea aparatelor si materialelor didactice folosite in cadrul lectiilor de antrenament se face in perfecta ordine si numai sub supravegherea corecta a profesorului/antrenorului.
  • Se interzice elevilor sportivi accesul la folosirea instalatiilor electrice sau gaze-naturale.
  • Pe tot parcursul desfasurarii lectiilor de antrenament, atat profesorul/antrenorul cat si sportivii sunt obligati sa manifeste seriozitate, disciplina si o atitudine demna de calitatea de cadru didactic si sportiv.

 

 

 

Leave a Comment