Fii antreprenor!

În perioada 23.11-27.11.2020,  Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Dolj desfășoară proiectul  Fii antreprenor!  Proiectul este  înscris în calendarul de proiecte proprii – Programul de susținere a acțiunilor de tineret și are ca scop formarea și dezvoltarea de competențe adaptate viitorului muncii și se adresează elevilor din ultimii doi ani de liceu și studenților.

Dacă sunteți o persoană ambițioasă, atunci știți că succesul este rezultatul investițiilor făcute în educația antreprenorială. De aceea veți avea foarte multe de învățat în cadrul workshop-ului pe care vi-l propunem. Mai mult, veți învăța cum să transformați noile cunoștințe in bani. Vă veți dezvolta propria idee de afaceri, indiferent dacă acum știți de ce afacere v-ați dori să vă ocupați sau nu.Veți învăța să stabiliți prioritățile resurselor și gestionarea bugetului, veți ști cum să motivați și să conduceți echipele. Veți cerceta necesitățile clienților astfel încat veți ști cu ce produse și mesaje să ieșiți pe piață și care vor fi cele mai profitabile. Veți ști ce canale să folosiți pentru a ajunge la clienți și pe care să nu le folosiți. Vom avea exemple ale unor companii care au reușit să facă salturi anuale în profit.

Cum gandește un antreprenor? Modul de gandire este un factor important care face diferența dintre un antreprenor de succes și unul mediu. Lumea este plină de posibilități și idei excelente iar un antreprenor de succes trebuie să știe să dezvolte idei creative.Creativitatea este prezentă în fiecare afacere de succes.Prin urmare, vom folosi o metodologie care vă va pregăti să vă antrenați mintea.

Planul de afaceri este coloana vertebrală a oricărui business, de aceea participanții vor învăța să dezvolte un plan de afacere dar și cum să expună ideea într-un mod eficient, parcurgand domenii necesare oricărui antreprenor aflat la început de drum.

Facilitator – Daniela Nicolae – Fondator Craiova Business Club                      (networking antreprenorial din august 2019), Royal Arrow SRL(companie transport internațional marfă), Royal Mind SRL(companie de consultanță în afaceri/transport), Craiova Business HUB(spațiu de co-working pentru antreprenori)

La fiecare modul vor fi invitați antreprenori de succes.  Se vor acorda diplome de participare și un premiu.

Cursul se desfășoară online, este gratuit  iar  înscrierile se pot face pană la data de 19.11.2020,  la adresa de email [email protected] ; tinerii sunt rugați să transmită: numele și prenumele, liceul/facultatea la care sunt înscriși, clasa/anul de studiu, telefon și adresa de email. Informații suplimentare se pot obține la telefon 0251431806.

 

Leave a Comment