Peste 3000 de doljeni au participat la „Bucurie in Miscare”

În perioada 1 iunie – 2 iunie 2018, Asociația 11even în parteneriat cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Dolj și Primăria Municipiului Craiova a organizat o nouă ediție a festivalului “Bucurie în Mișcare”.
Pe parcursul celor 2 zile doritorii de mișcare au avut posibilitatea de a interacționa în cadrul a opt zone de activități.
Au fost organizate activități la disciplinele: fotbal, baschet, handbal, volei, tir cu arcul, escaladă, fitness-aerobic, tenis, dans, karate, badminton. De asemenea au fost organizate o serie de activități caracteristice sportului pentru toți.
Un punct de atracție a fost Crosul Ziua Olimpică – Bucurie în Mișcare unde peste 500 de concurenți au participat la cele 4 curse ce au purtat numele a mari sportive craiovene participante la Jocurile Olimpice.
De asemenea, de un interes sporit s-au bucurat demonstrațiile de fitness-aerobic și dans unde instructorii s-au străduit și au animat un număr foarte mare de participanți
Cele două panouri de escaladă au fost un puct de atracție pentru cei mai mici.
Ca totul să fie complet voluntarii din cadrul Palatului Copiilor, Liceul de Arte Marin Sorescu și Asociația Little People au atras în ateliere de desen și creație un număr mare de prichindei.
În cadrul evenimetului au fost prezente Florentina Stanciu, Andreea Rădoi și Carmen Șelaru reprezentantele echipei de handbal Sport Club Municipal Craiova, echipa câstigătoare a trofeului Cupa EHF. Acestea au prezentat trofeul câștigat și au interacționat cu publicul prezent.
Mulțumim pe această cale colaboratorilor ce au făcut posibilă desfășurarea în Craiova a unei noi ediții a Festivalului Bucurie în Mișcare și anume:
4 Moving, ND Studio, Extreme Aerobic, Focus Fitness & Beauty Center Mercur, Asociația Awana Craiova, Fabrica de Dans, CS Tenis Tenis Lucian Craiova, CS Dracones Rabon Craiova, Akademos Alpinism Acrobatic, Latino 4 You, Dynamyc Salsa, CS Washi Craiova, CS Maiyo Craiova, Palatul Copiilor Craiova, Liceul de Arte Marin Sorescu Craiova, Asociația Little People Romania, ACS Volei Craiova, BC Lions.
La reușita acțiunii au contribuit din plin asociațiile de voluntari JCY Craiova, Asociația PRO EFS Craiova, Centrul de Tineret Craiova, Craiova Running Club.
Sponsorii acestui eveniment au fost: Afrodita Resort &Spa, Bacolux Hotels, Opel Plus Craiova, Casa Ethos, Stil Media, Pizza de Fitze, Decathlon Craiova, Evobrand Craiova, Mercur Center.
Evenimentul din acest an a fost organizat împreună cu o serie de susținători ai mișcării din Craiova, ONG-uri și cluburi sportive și a beneficiat de implicarea unei echipe de 80 de voluntari. Organizatorii estimeaza că peste 3000 de persoane au intrat în contact cu spațiile din cadrul evenimentului, în cele 2 zile.

Leave a Comment