Competiţia Tinereţii, ediţia a IX-a

Competiţia Tinereţii, ediţia a IX-a este organizată de către Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Dolj şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Dolj şi este  susţinută de Ministerul Tineretului şi Sportului în parteneriat cu instituţii publice şi asociaţii nonguvernamentale.

Proiectul are ca scop stimularea  participării elevilor la activităţi extraşcolare şi  se desfăşoară sub forma unui concurs între liceele doljene.

Ediţiile  precedente au avut un impact deosebit în rândul liceenilor craioveni, demonstrând  că aceştia au nevoie de astfel de proiecte şi doresc să se implice în activităţi extracurriculare care le dezvoltă spiritul de echipă, creativitatea şi ii valorizează. 

De la o ediţie la alta, regulamentul concursului a fost îmbunătăţit prin introducerea de  noi probe, prin intermediul cărora tinerii participanţi să se descopere pe ei şi comunitatea căreia îi aparţin.

Ediţia a  IX –a se desfăşoară pe durata anului şcolar 2016-2017, conţine  probe care urmăresc să dezvolte la liceeni creativitatea, curajul, spiritul de echipă, talentul artistic, aptitudinile oratorice, patriotismul, competivitatea.

Competitţia Tinereţii, ediţia a IX-a va debuta cu parada a liceelor participante în data de 8 octombrie 2016.

Regulementul Competiției Tinereții, ediția a IX-a, 2016-2017

Prezentarea Competiției Tinereții, ediția a IX-a

Fisa inscriere 2016

Leave a Comment