PROBA “Descoperă Craiova!”

Proba “Descoperă Craiova ” a Competiţiei Tinereţii are loc în data de 16 aprilie 2016, începând cu orele 10.00 pe Esplanadata de la Casa Băniei.
Pentru buna desfăşurare a probei trasmiteţi până miercuri 13 aprilie 2016, orele 16.30 pe adresa cameliabalutoiu@yahoo.com: numelele celor 5 elevi care vor reprezenta liceul: 4 care concurează şi unul care monitorizează activitatea altui liceu.
Reamintim conţinutul probei.
Fiecare liceu participă cu un echipaj format din 4 elevi. Fiecare echipaj va avea de realizat un puzzle din mai multe piese, timp de 5 ore.
Piesele se vor găsi la obiectivele socio-culturale, economice, istorice şi religioase craiovene înscrise în mai multe trasee culturale.
Pentru a le descoperi, echipajele vor primi un set de indicii, pentru fiecare dintre obiective. Cei 4 membri ai echipajului, vor petrece cele 5 ore împreună şi nu vor avea voie să folosească telefoane mobile, table, alte surse de informare şi nici mjiloacele de transport în timpul efectuării traseului.
Pentru fiecare dintre obiectivele descoperite echipajul participant va completa o fişă ce va cuprinde informaţii despre obiectiv şi un mesaj de promovare.
Echipajul fiecărui liceu va fi însoţit şi monitorizat de către un elev de la alt liceu concurent, stabilit prin tragere la sorţi, elev care va garanta respectare regulilor probei. În cazul nerespectării condiţiilor de participare, echipajul va fi descalificat.
Criterii de jurizare: informaţii obiectiv-locaţie, istorie, calitate şi orginalitate mesaj de promovare.
Punctaj maxim:120 puncte

Leave a Comment