TINERII ÎN …CENTRU

Centrul de Tineret Craiova  vine în întâmpinarea tinerilor cu  o ofertă atractivă şi diversificată: cursuri de bune maniere, de oratorie, consiliere şi orientare în carieră.

Cursurile de bune maniere se derulează în cadrul proiectului “Bon ton-educaţie cu stil” în perioada 17 octombrie – 15 decembrie  2015. Participând la cursuri, tinerii  îşi vor îmbunătăţi comportamentul în familie şi în societate precum şi abilităţile de comunicare şi relaţionare.

Cursurile de oratorie au loc la Clubul de dezbateri Express al Centrului de Tineret Craiova, în fiecare sâmbătă, începând de la orele 14.00. Tinerii învaţă să se exprime şi să îşi susţină argumentat punctele de vedere pe diverse teme.

Consilierea şi orientarea în carieră este asigurată de psihologi care, pe baza testelor şi a discuţiile, îi vor ajuta pe tineri să se descopere.

Toate cursurile sunt gratuite, iar pentru a se număra printre cursanţi, tinerii trebuie să completeze un formular de înscriere care se află postat pe pagina de facebook: Centrul de  Tineret Craiova.

Centrul de Tineret Craiova este un proiect al Ministerului Tineretului şi Sportului implementat de Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Dolj.

bon ton

Leave a Comment