Lansare program „Sport în familie” – Parcul „Nicolae Romanescu”

Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Dolj în parteneriat cu FEFS Craiova, RAADPFL Craiova şi Pro EFS Craiova organizează sâmbătă, 17 mai 2014, între orele 10.00 – 11.00,programul săptămânal „Sport în familie”, în Parcul „Nicolae Romanescu”.
„Este o acţiune cu caracter permanent care se va desfăşura, în fiecare sâmbătă, în zona verde Foişor – Fanfară. Programul este gândit pentru a aduce în acelaşi loc copii, părinţii şi bunicii, pentru a creea o legătură între aceştia dar este şi o modalitate de a socializa cu alte familii. Am promovat acţiunea şi în grădiniţe, pentru a atrage cât mai mulţi participanţi. Jocurile sunt gândite pentru implicarea atât a copiilor cât şi a părinţilor”, a declarat Alina Ionescu, director executiv DJST Dolj.
„La acţiune vor participa voluntari, studenţi ai FEFS Craiova şi membrii ai Pro EFS care vor organiza diverse jocuri antrenante. Noi venim cu viitorii specialişti şi ne vom mobiliza în fiecare săptămână pentru a varia jocurile. Vor exista jocuri de socializare şi colaborare, între membrii aceleaşi familii dar şi între familii. Menţionez că jocurile de mişcare nu vor fi o lecţie clasică de educaţie fizică, noi încercând să fim cât mai creativi”, a menţionat Aurora Ungureanu, vicepreşedinte Pro EFS Craiova.
În caz de vreme nefavorabilă, acţiunea se va amâna pentru o dată care va fi anunţată pe pagina de facebook a Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Dolj şi pagina de web: www. djst.ro.

poza1

poza2

 

afis bun