ACTUALIZARE INDICATORI SPORTIVI

Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Dolj a iniţiat, în urmă cu două săptămâni, o amplă acţiune de actualizare a bazei de date cuprinzând indicatorii sportivi, la nivelul judeţului Dolj, solicitând, în acest sens, tuturor cluburilor şi asociaţiilor sportive aflate în evidenţă, transmiterea informaţiilor necesare.

Prin această acţiune dorim, pe de o parte, să conturăm o imagine reală, de ansamblu, a fenomenului sportiv doljean, dar şi a fiecărei ramuri sportive, iar pe de altă parte, pornind de la aceste date, să demarăm o campanie de promovare a performanţei sportive în principal în rândul copiilor, care să ajute la mărirea bazei de selecţie şi la identificarea celor care au aptitudinile necesare pentru marea performanţă.

Având în vedere importanţa acestui demers, facem un apel către toate cluburile şi asociaţiile sportive care işi desfăşoară activitatea în judeţul Dolj şi care, din diferite motive, nu au transmis sau nu au primit fişele cu indicatorii sportivi, să ne contacteze la sediul DJST Dolj, Str. Gheorghe Doja, nr. 2, tel. 0251.431.806 sau să descărce fișele de aici.